Servicii

Servicii

Verificari si revizii centrale termice

 Legislatia prevede ca la fiecare 2 ani, utilizatorii de centrale termice si cazane de apa, sa efectueze verificarea tehnica a acestora. Interventia se realizeaza cu ajutorul unui analizor de gaze si consta in analizarea noxelor degajate de aparat. Verificarea tehnica periodica (VTP) a centralei termice se efectueaza pentru a constata gradul de uzura a echipamentului si functionarea acestuia in parametri, pentru a preveni posibile defectiuni.

Reparatii centrale termice

Probleme cu centrala termica? Izoinstal, firma autorizata ISCIR, efectueaza reparatii pentru toate tipurile de centrale termice! Promtitudine si piese pe stoc de la cei mai mari producatori!

 

Verificari si revizii instalatii gaze

Izoinstal, firma autorizata ANRE, efectueaza verificari instalatii gaze (la 2 ani), precum si revizii instalatii gaze (la 10 ani).

Verificarea sau revizia instalatiei de utilizare gaze naturale se efectueaza periodic, obligatoriu, pentru a constata gradul de uzura, pentru a interveni la timp si a executa reparatiile necesare, astfel incat sa se evite eventualele accidente ce ar putea sa apara din cauza defectiunilor.

Siguranta TA si a familiei tale pe primul loc!

Instalatii sanitare, termice si de gaz

Izoinstal efectueaza lucrari de instalatii sanitare si termice, autorizatii de functionare, service si reparatii centrale termice! De asemenea asiguram proiectare si montaj instalatii de gaz!

 

Montaj si service aer conditionat

Disconfort termic? Izoinstal monteaza orice tip de aer conditionat! De asemenea asigura si service, precum si mentenanta!

Sunati la
(0234) 511-000

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe despre noi >

Sunati la
(0234) 511-000

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe despre noi >